februar 23

0 comments

YouTube kanaler, der får et smil frem

Jeg ved det godt. Det er da klart ikke hverken særlig produktivt, særlig voksent eller overhovedet særlig fornuftigt.

Men holy moly, hvor er det let at blive suget ind i YouTube i timevis.

Men til gengæld er der også meget, der nok mest egner sig for et yngre publikum. Der er oceaner af make-up og hår videoer, og mange af dem er klart rettet mod et teenage publikum.

Og så er der ind imellem de YouTube kanaler, der bare gør en glad i låget eller hvor der er grund til at være imponeret over den ihærdighed/færdighed, der lægges for dagen.

Jeg har nogle favoritter, som jeg gerne deler med dig og fælles for dem er, at de både har godt indhold, er godt produceret og som har godt med humor.

How to Cake It

Den første er nok i virkeligheden lidt selvmodsigende i forhold til, at jeg jo ikke længere spiser sukker.

Det drejer sig om YouTube kanalen How to Cake It, men sagen er, at jeg mest ser afsnittene, fordi jeg er så super imponeret over, hvor fine kager Yolanda, på en rigtig sjov måde, kan få fremskaffet.

Jeg har aldrig været nogen stor kage-elsker i det hele taget, så det rykker ikke ved min sukkertrang at se det, men hvis du har det på den måde, så kan det godt være, at du skal holde dig væk.

iiSuperWomanii

Det er fjollet, det er egentlig møntet mod et yngre publikum end mig, men hold nu helt fast, hvor jeg kan sidde og klukke over Lilly Singh.

Hun er canadier med indiske rødder, og hun laver tykt grin med sine indiske forældre. Det sjove er, at hun spiller alle rollerne i videoerne. Det er godt lavet, og der er mange gode grin at hente. Og er ikke alene om min begejstring for Lilly – tænk lige engang, der er næsten 8 mill abonnenter på YouTube kanalen…

Mr Kate

Kan du lige forskellige indretningstips og mode DIYs, så kig med her, hvis du ikke allerede kender til Mr. Kate.

Kate er smykkedesigner og laver nogle spændende, skæve smykker, som godt kunne få en plads i min samling. Og så er hun super kreativ på en meget glam måde, der giver sig udtryk i både indretnings gør det selv projektter, styling og meget mere.

 


Tags


You may also like

Brækposer: 9 Overraskende fede ting, du kan bruge dem til

Hvorfor er det så uhyggeligt at dele sin vægt?

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page