marts 15, 2016

Tips til at smide de ekstra kg

Tips til at smide de ekstra kg

Vil du smide de ekstra kg på sidebenene, så gælder det først og fremmest om at være godt forberedt.

Jeg har konstateret, at der hvor jeg typisk er kraftigt udfordret er i de her situationer:

  • Det er blevet eftermiddag, og jeg skal ud og handle før jeg kommer hjem. Før jeg lagde kosten om, var det lige her, jeg ville have slået ihjel for noget med sukker i...
  • Fødselsdagskomsammen, kage på kontoret, familiebesøg. Der er typisk masser af kage fremme og alternativet til kager er tit lyst brød. Og du kan blive upopulær, hvis du siger nej.
  • Du er afsted på tur og bliver sulten - hvad gør man så? McD? Nej vel?

Du kan sikkert godt genkende problemet, hvis du også kæmper med de ekstra kg på sidebenene - der er masser af situationer, hvor det er forfærdeligt let at forfalde til noget usundt, så nøglen her er, at du skal have en plan. Du skal simpelthen sikre dig, at du ikke står med ryggen op af muren og nærmest føler dig tvunget til at spise noget usundt.

Jeg har bemærket, at ef​ter jeg har lagt kosten om, er det meget lettere at styre, for nøglen er, at jeg har fået styr på mit blodsukker.

Da jeg spiste flere kulhydrater, susede mit blodsukker op og ned, og når blodsukkeret er nede forsøger det at bilde hjernen ind, at der skal fyldes sukker på. Meget sukker og helst i en hulens fart. Selvom det, der ville være bedre, er det stik modsatte.

Så første gode nyhed ved kostomlægning til nul kulhydrater og moderat fedt (Slankeskolen med Thomas Rosenstand) er, at jeg langt sjældnere står i den situation, hvor jeg er klar til at røve nærmeste kiosk. 

Når blodsukkeret er stabilt, er det som om hjernen stopper med at stresse rundt og lede efter sukker. Jeg føler ikke den der desperate sult, der ellers kan opstå.

Tips til at smide de ekstra kg

Men selvfølgelig skal der stadig fyldes brændsel på kroppen, og gerne masser af det, så her får du mine tips til, hvordan du sikrer dig mod at falde i, når du nu gerne vil af med de stædige ekstra kg på sidebenene:

Tips til at smide de ekstra kilo

Hvis du vil have en oversigt over, hvor du kan få fat i nogle af de nævnte produkter, så kig på listen her med mine anbefalinger af produkter, du vil elske.

Kender du nogen, der har brug for et lille skub til at smide de ekstra kg? Så del gerne denne her infographic med dit netværk. 

Del med dit netværk

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: