Om

Velkommen til LiseLight!

LiseLight dækker over den uperfekte, kaotiske, skønne, forvirrende og ganske underholdende verden, jeg bevæger mig rundt i.

Du kan forvente dig lidt af hvert på bloggen – det kan være kreative projekter med mine unger, det kan være updates om sund levestil (eller måske rettere forsøget på samme), det kan være fjollede historier om min skøre gravhund, mere alvorlige historier om mobning og meget andet.

Er du mildt interesseret?

Så hop ind og læs med og læg endelig gerne en kommentar – jeg vil rigtig gerne høre fra dig!

Hvem er LiseLight?

2015-06-09 08.21.44-1Jeg hedder Lise Halskov og arbejder til dagligt med projektledelse og online marketing i en skøn forening.

Jeg driver websitet www.onlinehaj.dk, hvor jeg hjælper nybegyndere indenfor online marketing med at gå fra lille fisk til Online Haj.

Jeg er gift og har 3 piger og en fjollet gravhund ved navn Napoleon.

Hvorfor LiseLight?

LiseLight er et øgenavn/kælenavn for mange år siden, da jeg var en ganske ung, nyansat kontaktassistent på et reklamebureau.

Jeg havde “vundet” en dygtig, men utrolig krævende chef, der kostede rundt med mig. Senere har jeg undret mig over, at jeg fandt mig i det. Hun fungerede på den måde, at når hun trådte ind af døren om morgenen, så kunne jeg se på hendes ansigt om min dag ville blive god eller dårlig.

Jeg tror, det var en kombination af, at jeg var ung og havde brug for jobbet og så en stædighed, der gjorde at jeg bed tænderne sammen og tænkte: jeg skal vise hende.

Og det lykkedes mig at få respekten, men et sideresultat var, at jeg tabte ca 7 kg på et tidspunkt, hvor jeg bestemt ikke havde brug for det. Det gav mig tilnavnet LiseLight blandt bekymrede kolleger.

Det med småt

Bloggen her er udelukkende udtryk for min egen holdning til verden omkring mig. Jeg garanterer, at ingen dyr er kommet til skade under tilblivelsen af bloggen :-).

En gang imellem anbefaler jeg produkter og benytter mig af affiliate links. Jeg skriver det her, så du ikke skal føle dig ført bag lyset. Til gengæld kan jeg garantere dig for, at jeg aldrig vil anbefale noget, jeg ikke 100% kan stå inde for. Det er mit ord til dig.

Hvis du følger nogle af mine råd om enten metoder, produkter, programmer eller andet, kan jeg ikke garantere, at du har samme resultater som mig. Det giver vel egentlig sig selv, men bare så er på det rene fra starten.

Jeg hører altid gerne fra dig, så skriv til mig på lise@liselight.dk eller endnu bedre: Læg en kommentar til indlæggene og lad os få en debat i gang.

Want to learn more?

Check out these articles below