DIY – gør det selv projekter for små og store

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder. Lige fra jeg var helt lille lavede jeg ting og sager selv, ofte til mine forældres store undren.

For eksempel førte et nej til noget bestemt legetøj til, at jeg prompte fremstillede et komplet sæt af taske, pung, penge, cigaretter i en pakke plus diverse andre ting og alt sammen lavet af hvidt papir...

Min første symaskine var en gammeldags model med håndsving, der kun kunne sy ligeud, men hold nu op, hvor den bare kunne sy igennem alting. Det var her, jeg havde min første oplevelse af, at hvis du syr en kjole til en Barbie med en meget smal talje, så er du nødt til at finde ud af, hvordan du vil lave en åbning, så dukken kan få kjolen af og på. Ja, nogle ting må man lære på den hårde måde... :-)​

Den gamle symaskine er blevet til i alt 4 - jeg har 2 stk i mit sommerhus, en almindelig og en overlocker, så vi går ikke ned på udstyr.

På siden her deler jeg nogle af de projekter, jeg kaster mig ud i alene eller sammen med ungerne, så hvis du kan blive inspireret, så er det bare skønt. Læg gerne en kommentar nedenfor indlæggene, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

God fornøjelse!​

Lise HalskovLivsstil: Gør det selv ideerFølg på
Brækposer: 9 Overraskende fede ting, du kan bruge dem til
Indrømmet: Navnet er klamt og bringer vel egentlig mest dårlige billeder op. Brækposer (også kendt som luftsygeposer) - kvalme og[...]
Hama perler: Holder til høretelefonerne – sjov og nem at lave
Hama perler er super underholdning for store og små, og mulighederne er uendelige. Selv som voksen er der noget næsten meditativt[...]
Denim genbrug – DIY af dine gamle cowboybukser
​Mangler du et sjovt projekt med ungerne? Så er denim genbrug et godt sted at starte.Mindstepigen på 10 og jeg[...]
DIY julepynt og gaver – få ideer til det her
Mangler du ideer til DIY julepynt og gaver? Jeg har samlet en bunke af super gode og nemme ideer fra[...]
DIY med glasskår: Fra glasskår på stranden til smuk dekoration med lys
I vores sommerhus på Anholt, har vi en rigtig hyggelig tradition: Når vi går langs stranden, kigger vi efter små[...]
DIY top – fra slidt top til ny igen
Kan man lave en top om, så den går fra slidt top til ny igen? Denne her top har jeg[...]
Upcycle lampe af svigerfars gamle bøger
Da min søde gamle svigerfar døde, efterlod han sig et kæmpe lager af bøger, som han selv skrev gennem et[...]

Want to learn more?

Check out these articles below