juli 31

0 comments

Brækposer: 9 Overraskende fede ting, du kan bruge dem til

Indrømmet: Navnet er klamt og bringer vel egentlig mest dårlige billeder op. Brækposer (også kendt som luftsygeposer) - kvalme og ubehag...

Men har du egentlig nogensinde studeret en sådan nøgternt?

Brækposer, som du finder dem på færger og på flyvere, er hvide med en slags plastbelægning indeni. Tanken er jo at de skal være vandtætte. Så hvis du ser bort fra det egentlige formål med posen, så kan du snildt få nytte af dem på anden vis.

1. Improviseret vandskål til din hund

Det var denne her ide, der gav mig inspiration til at skrive hele indlægget her. Det kom sig af, at jeg sad på færgen på vej til Anholt (hvor vi i øvrigt har et pragtfuldt sommerhus til salg) og havde glemt en hundevandskål.

Brækposer Nappe

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har tænkt på det før, men brækposer er jo intet mindre end geniale. De er vandtætte, og de kan lynhurtigt foldes ned, så de passer i højden. Jeg skulle hilse fra Napoleon og sige, at han er meget tilfreds med ideen.

Så næste gang, du skal på udflugt med vuffer, så kan du bare folde en brækpose sammen og putte den i lommen. Så har du automatisk en vandskål med.

2. Transport af din våde badedragt

Hvis du skal pakke din kuffert til en længere tur, så er det en blandet fornøjelse at pakke den våde badedragt ned. Du kan i stedet lægge delene ned i brækposer, så du beskytter dit øvrige tøj. 

Brækposer: våd badedragt

3. Fin lille kurv til opbevaring af f.eks. fyrfadslys

Ideen er ganske enkelt, at du udvider posen, og folder den et par gange ned til den ønskede højde. Du kan opbevare lys, klemmer, mønter, smukke sten fra stranden, eller hvad du nu har lyst til.

Brækposer: opbevaring

4. Rejseposer til shampoo og lignende

Det er ganske aldeles ufedt at få shampoo i alt dit tøj i kufferten, så hvorfor ikke bruge brækposer til det? Siden poserne er hvide, kan du let skrive på dem, så du har styr på, hvad der er i hver pose.

Brækposer: til rejser

5. Emballage til en ost, der lugter

Hvis I er nogen i familien, der holder af ost, så er der af og til en, der bare lugter fælt. Den der slags, som du kan lugte i det øjeblik, du åbner køleskabsdøren. 

Brækposer: ost der lugter

Brug en af brækposerne som en ekstra barriere. Jeg vil ikke anbefale at lægge osten direkte ned i posen. De er jo ikke nødvendigvis beregnet til madvarer. Men hvis du lægger din ost i en almindelig plastpose, og derefter ned i brækposen og folder den, så har du en ekstra god indpakning, der tager lugten.

6. Skraldepose til bilturen

Jeg ved ikke, hvordan din bil ser ud, men min har det med at gro til med små-skrald. Lidt cellofan fra en tyggegummipakke, en brugt parkeringsbillet, osv. 

Hvis du har et par brækposer liggende i handskerummet, så har du en let måde at samle det hele sammen på.

7. Affaldspose til brugte snotnæse klude

Mine unger har en tendens til at smide brugte Kleenex'er alle vegne i huset, når de er forkølede, og det driver mig til vanvid. Det er uhygiejnisk, det er ulækkert, og det ser så træls ud.

Brækposer: snotklude

Udstyr barnet med en brækpose, som en hurtig måde at slippe af med kludene på, så du ikke skal have fingrene i dem selv.

8. Til klatmaling hvor du skal bruge en lille beholder

Hvis du lige har et par steder, hvor du skal klatmale, så kan du bruge en brækpose til en midlertidig beholder til en lille mængde maling. Så slipper du for at slæbe rundt på en stor malerbøtte, og du kan let komme rundt og få malet det, du skal.

Jeg ville ikke stole på, at posen kan holde væsken i timevis, men til et lille hurtigt stykke arbejde burde det være helt fint.

9. Blande farver i små mængder

I samme boldgade hvis du skal specialblande en farve, du kun skal bruge en lille mængde af: Du kan bruge en brækpose som beholder til at blande farven i.

Men hvad siger du: Er navnet simpelthen for klamt til at bruge poserne til andet end hovedformålet. Eller er du blevet inspireret?


Tags


You may also like

Hvorfor er det så uhyggeligt at dele sin vægt?

Op på hesten igen – hvor kom de kg lige fra?

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page