Velkommen til LiseLight

Læs om sjove gør-det-selv projekter, om forsøget på at tabe de ekstra genstridige kilo, om mobning, om pæne negle og andet, der optager mig, når jeg ikke arbejder. Hvis du vil have besked, når der er nyt på bloggen, så tilmeld dig her:

DIY – gør det selv projekter for små og store

DIY gør det selv projekter

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder. Lige fra jeg var helt lille lavede jeg ting og sager selv, ofte til mine forældres store undren.

For eksempel førte et nej til noget bestemt legetøj til, at jeg prompte fremstillede et komplet sæt af taske, pung, penge, cigaretter i en pakke plus diverse andre ting og alt sammen lavet af hvidt papir...

Min første symaskine var en gammeldags model med håndsving, der kun kunne sy ligeud, men hold nu op, hvor den bare kunne sy igennem alting. Det var her, jeg havde min første oplevelse af, at hvis du syr en kjole til en Barbie med en meget smal talje, så er du nødt til at finde ud af, hvordan du vil lave en åbning, så dukken kan få kjolen af og på. Ja, nogle ting må man lære på den hårde måde... :-)​

Den gamle symaskine er blevet til i alt 4 - jeg har 2 stk i mit sommerhus, en almindelig og en overlocker, så vi går ikke ned på udstyr.

På siden her deler jeg nogle af de projekter, jeg kaster mig ud i alene eller sammen med ungerne, så hvis du kan blive inspireret, så er det bare skønt. Læg gerne en kommentar nedenfor indlæggene, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

God fornøjelse!​

Lise HalskovLivsstil: Gør det selv ideerFølg på
DIY med glasskår: Fra glasskår på stranden til smuk dekoration med lys
I vores sommerhus på Anholt, har vi en rigtig hyggelig tradition: Når vi går langs stranden, kigger vi efter små[...]
DIY top – fra slidt top til ny igen
Kan man lave en top om, så den går fra slidt top til ny igen? Denne her top har jeg[...]
Upcycle lampe af svigerfars gamle bøger
Da min søde gamle svigerfar døde, efterlod han sig et kæmpe lager af bøger, som han selv skrev gennem et[...]
Del med dit netværk